06 39268365 info@beautybymica.nl

Wimperextensions

Misencil

Wimperextensions geven je in één oogopslag een frisse en heldere uitstraling. We werken met het beste merk ter wereld, namelijk Misencil. Het is een uniek merk waarbij de focus op kwaliteit enorm is. Het merk wordt dan ook gezien als de nieuwe kwaliteitsstandaard. Misencil onderscheid zich door het continue ontwikkelen van nieuwe en unieke producten. De wimperextensions worden één voor één op de eigen natuurlijke wimpers aangebracht met de speciale hoogwaardige lijm van Misencil. Uiteraard wordt er gekeken naar welke krul, lengte en dikte bij jou past.

Lash Lift

Het gebruik van mascara kan een tijdrovend klusje zijn. Bij de Lash lift kan het gebruik daarvan niet meer nodig zijn. Jouw wimpers worden mooi gekruld waardoor direct een open blik ontstaat waar je 6 weken lang van kunt genieten. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de behandeling jouw wimpers te laten verven voor een intenser effect. Uiteraard kun je ook naar wens mascara aanbrengen op de gekrulde wimpers. De behandeling brengt verder geen schade toe aan de natuurlijke wimpers.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Door het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen worden deze net wat meer geaccentueerd. Er wordt samen met jou gekeken naar een geschikte kleur waardoor jouw wimpers en/of wenkbrauwen meer gaan spreken.

Henna Brow

De Henna Brow is hot! Er wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke hennapoeder die past bij jouw wenkbrauwkleur. Anders dan bij het verven van wenkbrauwen wordt bij de Henna Brow, naast het kleuren van de wenkbrauwhaartjes, ook de huid meegekleurd. Het resultaat is gedurende 6 weken lang volle en prachtige wenkbrauwen. Let er wel op bij het maken van de afspraak dat er voorafgaand aan de behandeling (48 uur van tevoren) een patch test gedaan wordt. Daarbij wordt een beetje van het hennamengsel op uw huid aangebracht. Als er geen reactie optreedt, is de hennapoeder geschikt om jou mooie Henna Brows te bezorgen. 

Afspraak maken

Google analytics tracking id koppelen: