06 39268365 info@beautybymica.nl

Gezichtsbehandeling

Een ieder heeft een ander huidtype. Bij het bepalen van jouw huidtype gaan wij uit van de hoeveelheid vet en vocht in de huid. Bij de behandeling maken wij gebruik van 100% natuurlijke producten die door de huid wordt geaccepteerd als onderdeel van de natuurlijke bescherming. De huid wordt grondig gereinigd, gescrubd en wordt zuiver gemaakt. Je kan ook nog verwend worden met een eveneens natuurlijk masker. De gezichtsbehandeling op basis van natuurlijke producten is een echte verwennerij voor jouw huid.

Bindweefselmassage

De (cosmetische) bindweefselmassage van het gelaat is een perfecte anti-aging behandeling en een relatief nieuwe beautytrend. Vanaf ongeveer je 25ste levensjaar begint de afbraak van collageen en elastine in het bindweefsel. De huid wordt daardoor slapper en de welbekende rimpels worden een feit. Door bepaalde massagetechnieken wordt bij deze behandeling het onderhuids bindweefsel geprikkeld waardoor celvernieuwing optreedt. Er wordt collageen aangemaakt en de elasticiteit van de huid verbetert. Jouw huid ziet er weer steviger en jonger uit. Voor het versneld afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen kan er gebruik worden gemaakt van cupping. De praktijk leert ons dat er mooie resultaten geboekt kunnen worden in kuurvorm!

Biopeeling

De door ons gehanteerde biopeeling is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is het gerealiseerd. Een ware unieke biologische dieptepeeling. De behandeling is bewezen effectief en pijnloos. Het zorgt voor verwijdering van dode huidcellen, stimuleert de onderliggende huidlagen en geeft de huid een enorme voedings-boost. Een nieuwe gave huid is het eindresultaat. De biopeeling is uitermate geschikt als ‘oppepper’ van de huid die droog, dof, gestrest en/of vermoeid is. Het helpt ook tegen acne, fijne lijntjes en is toepasbaar bij elk soort huidtype. De praktijk leert ons dat er mooie resultaten geboekt kunnen worden bij een enkele behandeling maar dat in kuurverband de mooiste resultaten behaald worden. 

Afspraak maken

Google analytics tracking id koppelen: